Parici, design lamp met luxe uitstraling

Rotterdam (NL)
120,00

Algemeen

Césare, Benjamin
Producten

De Parici is het eerste product uit een reeks designproducten van hergebruikte materialen die dit jaar worden ontworpen en gemaakt door Superuse Studios’ designlab. De Parici is een perspex lamp gemaakt van afgedankte parfum-reclame-dia’s. Deze dia’s werden gemaakt door een professionele product-fotograaf en op zeer hoge resolutie geprint. De vierkante platen zijn zo versneden en gevouwen dat er meerdere lampen van zijn samen te stellen. Dezelfde onderdelen van de lamp zijn zowel een gesloten als een open hanglamp, wandlamp en plafonnière, afhankelijk van hoe het materiaal gecombineerd wordt. De modellen zijn te koop in twee maten, Medium en Large. De langste as is 52 cm voor Medium en 82 cm voor Large. De prachtige kleuren van de foto’s en de chique details van parfum-flessen geven een warme en elegante uitstraling in uw huis.

De PARICI werd tentoongesteld en verkocht op Object Rotterdam. Totdat ze in de winkels ligt is ze rechtstreeks bij Superuse Studios te bestellen voor speciale introductieprijzen, alles inclusief BTW.

De lampen zijn te koop direct uit ons atelier in rotterdam en kosten vanaf 120 euro voor een kleine wandlamp tot 550 euro voor een grote complete diamant,
info: cesare@superuse-studios.com
ook te koop bij :
-­ Superuse Studios
http://superuse-‐studios.com/index.php/2013/01/superuse-­‐
studios-­‐object-­‐rotterdam-­‐nai/
-­ WORM (Rotterdam)
http://www.wormshop.nl/search_result.php?search_query=parici
-Cityscapes Leliegracht (Amsterdam)
http://www.cityscapesgallery.nl
‐ De Hipshop (Deventer)
(http://www.dehipshop.nl)
-­ Verbeke Foundation art museum (Kemzeke,Belgium)
http://www.verbekefoundation.com
-­Groos (Rotterdam)
http://groosrotterdam.nl

Url:
Reacties (0)
Toon Verberg

Vote
Afdrukken